Buro Kalenders

Kerstkaarten Company is al meer dan 20 jaar uw specialist op het gebied van buro kalenders, en wij zijn hier trots op! Op onze website treft u een unieke collectie van wel meer dan 250 soorten zakelijke kalenders en bedrijfskalenders. Door het vele contact met klanten, weten we inmiddels precies wat er zoal gevraagd wordt, en waar de interesses van de buro kalenders liggen.

Het is bij ons bijna vanzelfsprekend dat we uw buro kalenders en logo kalenders zo passend mogelijk te maken voor uw bedrijf. Dit kan op vele verschillende manieren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw bedrijfslogo te laten integreren op de buro kalenders. Of heeft u liever dat de buro kalenders in uw bedrijfskleuren worden opgemaakt? U kunt kiezen uit 4 standaard modellen, die dan kunnen worden gevuld met uw eigen foto’s .

De buro kalenders worden uitsluitend gedrukt op FSC papier, dit is dus duurzaam, en erg goed voor het milieu. Ook aan de envelop wordt gedacht. De achterzijde van uw kalender is als het ware een kerstkaart. U krijgt de kalender plat, en ongevouwen in een envelop toegestuurd. Als uw relaties de buro kalenders via de post binnen krijgen, krijgen ze deze in een extra grote envelop. Dit valt dus op, en blijft u ook het gehele jaar onder de aandacht van uw relaties.  
Een burokalender kan met de feestdagen worden gebruikt als kerstkaart. Na de feestdagen wordt deze kerstkaart omgevouwen tot handige buro kalenders. Deze kalenders zullen het gehele jaar onder de aandacht blijven van uw relaties. Omdat deze op het buro terechtkomen.

buro kalenders een stukje promotie een jaar lang

Kortom, een vouw burokalender is dus een zeer slimme keuze om uw relaties te bedanken aan het einde van het jaar. De prijzen van de buro kalenders zijn ook erg scherp, zoals u kunt nalezen op onze website.

Onze ontwerpers kunnen niet wachten, uw buro kalenders zo passend mogelijk voor uw bedrijf te maken. Als u een keuze heeft kunnen maken, kunnen wij gratis en vrijblijvend een paar ontwerpjes naar u sturen. Pas als de kalender helemaal naar wens is zal deze worden gedrukt.

Heeft u vragen? Bel dan naar: 0184-2444.

 

Bekijk onze collectie

In 3 stappen een passende kalender

1 Keuze maken en kies voor gratis voorbeeld aanvragen
2 U ontvangt een digitale drukproef per e-mail
3  Communicatie per e-mail tot de kaart geheel akkoord is

 

Mogelijkheden

De binnentekst van uw bedrijfskerstkaarten kan worden gedrukt in schitterend full-color, of in zwart-wit. Deze persoonlijke binnentekst zal iedereen die de kaart bekijkt aanspreken. Hier maken we graag een mooie opmaak van. Per mail krijgt u de opmaak van uw bedrijfskerstkaarten ter controle, pas wanneer zowel de binnentekst als de voor en achterzijde naar wens is, worden de logo kerstkaarten gedrukt. Omdat er keuze is uit bijna thema’s zit er altijd wel een geschikte zakelijke kerstkaarten  voor uw bedrijf bij! De prijzen van onze bedrijfskerstkaarten zijn zeer scherp en overzichtelijk.

Prijzen

Alle kaarten uit onze ruime collectie hebben namelijk dezelfde prijs. Voor een eigen uitstraling op de kaart betaald u slechts een fractie meer. Om uw 2018 kerstkaarten zo passend mogelijk te maken voor uw bedrijf, is het voor ons erg prettig als u uw logo of eventueel eigen foto’s naar ons mailt, Zo kunnen wij uw bedrijfskerstkaarten helemaal opmaken naar uw bedrijf.  Heeft u liever een warme kaart? Of heeft u liever een nieuwjaar kaart, of een kaart die een boodschap moet overbrengen? Voor ons is het allemaal mogelijk. U kunt via onze site een ontwerp aanvragen, deze zullen wij gelijk verwerken en op maat voor uw bedrijf maken.

Neem contact op  

 

 

If you search for a great internet of things platform, Kaa is your choice: it has plenty of advantages. Learn more right now!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren