Uitleg mogelijkheden digitale kerstkaart

Je digitale kerstkaart herkenbaar van je bedrijf! Dat komt aan.
Welke stijl past bij het karakter van je bedrijf? Je hebt onderstaande keuze. 

Keuze:

Deze kaarten zijn reeds opgemaakt. Wij verwerken natuurlijk jouw logo en jouw tekst in deze kaarten. Zo zijn ze geheel persoonlijk. Welke past bij je bedrijf?
Klik hier voor de collectie digitale kaarten met animatie.
De kosten van de kaart zijn € 250,00.  Deze wordt dan met logo en tekst persoonlijk gemaakt. Inclusief aanpassingen, tot de kaart geheel naar wens is.

 

  • Geheel eigen keuze:

Heb je in de grote collectie fysieke kerstkaarten een favoriete kerstkaart gezien?  Deze kaart zullen wij voorzien van je logo en tekst en omzetten naar een digitale kerstkaart. Ook eigen foto's integreren is mogelijk. Daarna maken we de beweging op maat. Klik hier voor een voorbeeld
De kosten van de kaart zijn € 350,00.

 

Hoe werkt het

De kaart wordt in de mail verstuurd, zodat de ontvanger deze direct ziet bij het openen van de mail. Wanneer er op de kaart wordt geklikt komt de ontvanger bij een bewegende versie van deze kaart.

Voordelen

Makkelijk                 : Snel over de gehele wereld te verzenden
Ruime keuze           : Alle zakelijke kaarten uit onze collectie kunnen als basis dienen
Hoog rendement     : 1 prijs voor het ontwerp. U kunt deze onbeperkt verzenden
Opvallend                : Geheel eigen uitstraling door logo en eventueel foto’s
MVO                        : De kaarten zijn milieuvriendelijk. Tevens is een afdracht aan uw favoriete goede doel mogelijk. Deze steun wordt zichtbaar in de kaart.

 Voorbeeld

Om tot de juiste digitale kerstkaart te komen, hebben we graag persoonlijk contact met u. Mail of bel ons (0184-612444) met uw favoriete kerstkaart. Hiervan maken wij gratis en vrijblijvend de mail-versie.
Wanneer de kaart naar wens is, zullen we deze verwerken tot uw mail met doorlink naar de bewegende kaart. Klaar voor verzending!

Wij ontwerpen en realiseren verschillende kerstkaarten voor alle branches! Bekijk bijvoorbeeld enkele voorbeelden van:

 

Mogelijkheden

De binnentekst van uw bedrijfskerstkaarten kan worden gedrukt in schitterend full-color, of in zwart-wit. Deze persoonlijke binnentekst zal iedereen die de kaart bekijkt aanspreken. Hier maken we graag een mooie opmaak van. Per mail krijgt u de opmaak van uw bedrijfskerstkaarten ter controle, pas wanneer zowel de binnentekst als de voor en achterzijde naar wens is, worden de logo kerstkaarten gedrukt. Omdat er keuze is uit bijna thema’s zit er altijd wel een geschikte zakelijke kerstkaarten  voor uw bedrijf bij! De prijzen van onze bedrijfskerstkaarten zijn zeer scherp en overzichtelijk.

Prijzen

Alle kaarten uit onze ruime collectie hebben namelijk dezelfde prijs. Voor een eigen uitstraling op de kaart betaald u slechts een fractie meer. Om uw 2019 kerstkaarten zo passend mogelijk te maken voor uw bedrijf, is het voor ons erg prettig als u uw logo of eventueel eigen foto’s naar ons mailt, Zo kunnen wij uw bedrijfskerstkaarten helemaal opmaken naar uw bedrijf.  Heeft u liever een warme kaart? Of heeft u liever een nieuwjaar kaart, of een kaart die een boodschap moet overbrengen? Voor ons is het allemaal mogelijk. U kunt via onze site een ontwerp aanvragen, deze zullen wij gelijk verwerken en op maat voor uw bedrijf maken.

Neem contact op  

 

 

If you search for a great internet of things platform, Kaa is your choice: it has plenty of advantages. Learn more right now!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren