Goedkope nieuwjaarskaarten

Kerstkaarten Company is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in uw goedkope nieuwjaarskaarten. Deze kaarten zijn op maat te maken met uw eigen teksten. Wij sturen gratis en vrijblijvend een paar ontwerpen van uw goedkope nieuwjaarskaarten op.  Heeft u liever een maatwerk kaart of liever een milieuvriendelijke kaart? Alles is mogelijk om de kaart naar wens te maken.

Met uw nieuwjaarskaarten laat u een goede en positieve indruk achter bij uw relaties. Het is een mooi gebaar om met kerst en/of oud en nieuw een kaart te sturen naar uw relaties. Uw goedkope nieuwjaarskaarten kunnen worden gedrukt op FSC papier, dus ook nog eens goed voor het milieu. Kerstkaarten Company heeft een brede collectie goedkope nieuwjaarskaarten van wel meer dan 900 kaarten. Verder kunt u ook kiezen uit branche nieuwjaarskaarten, of goede doelen nieuwjaarskaarten. De unieke collectie goedkope nieuwjaarskaarten is van stevige kwaliteit. Heeft u graag een aanprekende binnentekst in uw kaart? Ook dit is mogelijk bij ons!

De binnentekst van uw goedkope nieuwjaarskaarten kan worden gedrukt in schitterend full-color, of in zwart-wit. Deze persoonlijke binnentekst zal iedereen die de kaart bekijkt aanspreken. Hier maken we graag een mooie opmaak van. Per mail krijgt u de opmaak van uw goedkope nieuwjaarskaarten ter controle, pas wanneer zowel de binnentekst als de voor en achterzijde naar wens is, worden nieuwjaarskaarten gedrukt. Omdat er keuze is uit bijna thema’s zit er altijd wel een geschikte goedkope nieuwjaarskaarten  voor uw bedrijf bij! De prijzen van onze goedkope nieuwjaarskaarten zijn zeer scherp en overzichtelijk. Alle kaarten uit onze ruime collectie hebben namelijk dezelfde prijs. Voor een eigen uitstraling op de kaart betaald u slechts een fractie meer. Om uw 2018 nieuwjaarskaarten zo passend mogelijk te maken voor uw bedrijf, is het voor ons erg prettig als u uw logo of eventueel eigen foto’s naar ons mailt, Zo kunnen wij uw goedkope nieuwjaarskaarten helemaal opmaken naar uw bedrijf.  Heeft u liever een warme kaart? Of heeft u liever een nieuwjaar kaart, of een kaart die een boodschap moet overbrengen? Voor ons is het allemaal mogelijk. U kunt via onze site een ontwerp aanvragen, deze zullen wij gelijk verwerken en op maat voor uw bedrijf maken.

Speciaal een nieuwjaarskaart laten ontwerpen voor een specifieke branche? Dan bent u bij ons op het juiste adres: 

Advocatuur
Agrarische sector
Balans en Wellness
Bouw
Makelaar en Architect
Maritiem
Onderwijs
Schoonmaak
Schilder
Transport en Logistiek
Zorg

Bekijk onze collectie

In 3 stappen uw passende nieuwjaarskaart

1 Keuze maken en kies voor gratis voorbeeld aanvragen
2 U ontvangt een digitale drukproef per e-mail
3 Communicatie per e-mail tot de kaart geheel akkoord is

 

Mogelijkheden

De binnentekst van uw kaart of kalender;kan worden gedrukt in schitterend full-color, of in zwart-wit. Deze persoonlijke binnentekst zal iedereen die de kaart bekijkt aanspreken. Hier maken we graag een mooie opmaak van. Per mail krijgt u de opmaak van uw kaart of kalender ter controle, pas wanneer zowel de binnentekst als de voor en achterzijde naar wens is, worden de kaarten gedrukt. Omdat er keuze is uit bijna thema’s zit er altijd wel een geschikte zakelijke kaart of kalender voor uw bedrijf bij! De prijzen van onze  kaarten zijn zeer scherp en overzichtelijk.

Prijzen

Alle kaarten uit onze ruime collectie hebben namelijk dezelfde prijs. Voor een eigen uitstraling op de kaart betaald u slechts een fractie meer. Om uw 2018 kerstkaarten zo passend mogelijk te maken voor uw bedrijf, is het voor ons erg prettig als u uw logo of eventueel eigen foto’s naar ons mailt, Zo kunnen wij uw kaarten helemaal opmaken naar uw bedrijf.  Heeft u liever een warme kaart? Of heeft u liever een nieuwjaar kaart, of een kaart die een boodschap moet overbrengen? Voor ons is het allemaal mogelijk. U kunt via onze site een ontwerp aanvragen, deze zullen wij gelijk verwerken en op maat voor uw bedrijf maken.

Neem contact op  

 

 

If you search for a great internet of things platform, Kaa is your choice: it has plenty of advantages. Learn more right now!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren