Uw eigen kerstkaart op maat!

Kerstkaart op maat

Kerstkaarten Company is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in uw kerstkaart op maat. Deze kaarten zijn op maat te maken met eigen bedrijfslogo en eigen teksten. Wij sturen gratis en vrijblijvend een paar ontwerpen van uw kerstkaart op maat op.  Heeft u liever een branche-kaart of liever een milieuvriendelijke kaart? Alles is mogelijk om de kaart naar wens te maken.

Met uw kerstkaart op maat laat u een goede en positieve indruk achter bij uw relaties. Het is een mooi gebaar om met kerst en/of oud en nieuw een kaart te sturen naar uw relaties. Uw kerstkaart op maat kan worden gedrukt op FSC papier, dus ook nog eens goed voor het milieu. Kerstkaarten Company heeft een brede collectie kerstkaarten op maat van wel meer dan 250 kaarten. Verder kunt u ook kiezen uit branche kerstkaarten, of goede doelen kerstkaarten. De unieke collectie kerstkaart op maat is van stevige kwaliteit. Heeft u graag een aanprekende binnentekst in uw kaart? Ook dit is mogelijk bij ons!

De binnentekst van uw kerstkaart op maat kan worden gedrukt in schitterend full-color, of in zwart-wit. Deze persoonlijke binnentekst zal iedereen die de kaart bekijkt aanspreken. Hier maken we graag een mooie opmaak van. Per mail krijgt u de opmaak van uw kerstkaart op maat ter controle, pas wanneer zowel de binnentekst als de voor en achterzijde naar wens is, worden de logo kerstkaarten gedrukt. Omdat er keuze is uit bijna thema’s zit er altijd wel een geschikte kerstkaart op maat  voor uw bedrijf bij! De prijzen van onze kerstkaart op maat zijn zeer scherp en overzichtelijk. Alle kaarten uit onze ruime collectie hebben namelijk dezelfde prijs. Voor een eigen uitstraling op de kaart betaald u slechts een fractie meer. Om uw 2016 kerstkaarten zo passend mogelijk te maken voor uw bedrijf, is het voor ons erg prettig als u uw logo of eventueel eigen foto’s naar ons mailt, Zo kunnen wij uw kerstkaart op maat helemaal opmaken naar uw bedrijf.  Heeft u liever een warme kaart? Of heeft u liever een nieuwjaar kaart, of een kaart die een boodschap moet overbrengen? Voor ons is het allemaal mogelijk. U kunt via onze site een ontwerp aanvragen, deze zullen wij gelijk verwerken en op maat voor uw bedrijf maken.

Wij ontwerpen en realiseren verschillende soorten kerstkaarten in alle soorten thema's! 

Christelijke kaarten
Kaarten met dieren
Duurzaamheid
Eigen logo en foto's
Grappige kerstkaarten
Holland
Internationale kaarten
Kerst
Meerdere talen
Moderne kerstkaarten
Natuur
Nieuw in collectie
Nieuwjaar
Teamwork
Eigen tekst
Wereld
Zakelijk

Bekijk onze collectie

In 3 stappen uw passende kerstkaart

1 Kies uw gewenste kaart
2 Ontvang een vrijblijvend voorstel op maat
3 Totaal ontzorgd van drukken & verzenden

 

Mogelijkheden

De binnentekst van uw bedrijfskerstkaarten kan worden gedrukt in schitterend full-color, of in zwart-wit. Deze persoonlijke binnentekst zal iedereen die de kaart bekijkt aanspreken. Hier maken we graag een mooie opmaak van. Per mail krijgt u de opmaak van uw bedrijfskerstkaarten ter controle, pas wanneer zowel de binnentekst als de voor en achterzijde naar wens is, worden de logo kerstkaarten gedrukt. Omdat er keuze is uit bijna thema’s zit er altijd wel een geschikte zakelijke kerstkaarten  voor uw bedrijf bij! De prijzen van onze bedrijfskerstkaarten zijn zeer scherp en overzichtelijk.

Prijzen

Alle kaarten uit onze ruime collectie hebben namelijk dezelfde prijs. Voor een eigen uitstraling op de kaart betaald u slechts een fractie meer. Om uw 2017 kerstkaarten zo passend mogelijk te maken voor uw bedrijf, is het voor ons erg prettig als u uw logo of eventueel eigen foto’s naar ons mailt, Zo kunnen wij uw bedrijfskerstkaarten helemaal opmaken naar uw bedrijf.  Heeft u liever een warme kaart? Of heeft u liever een nieuwjaar kaart, of een kaart die een boodschap moet overbrengen? Voor ons is het allemaal mogelijk. U kunt via onze site een ontwerp aanvragen, deze zullen wij gelijk verwerken en op maat voor uw bedrijf maken.

Neem contact op  

 

 

If you search for a great internet of things platform, Kaa is your choice: it has plenty of advantages. Learn more right now!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren