Kerstkaarten voor bedrijven

Trots zijn wij als Kerstkaarten Company op onze eigen collectie kerstkaarten voor bedrijven. Al meer dan 20  jaar specialiseren we ons in originele bedrijfskerstkaarten. Door veel contact met onze klanten weten welke kerstkaarten voor bedrijven het meest gewenst en populair zijn. En de nieuwste trends in kerstkaarten voor bedrijven zult u dus altijd terugvinden.

Al onze zakelijke kerstkaarten zijn flexibel. Niet alleen de voorzijde, maar ook de binnenzijde van de 2018 kerstkaarten zijn aan te passen. Bijvoorbeeld de tekst aan de voorzijde kan aangepast worden. Wilt u meer buitenlandse talen of juist een meer algemene tekst? Zo worden de kerstkaarten voor bedrijven persoonlijk en precies passend voor hun doelgroep. Maar de kerstkaarten voor bedrijven kunnen ook herkenbaar aan de voorzijde worden. Wij integreren uw logo in uw kaart, zo ontstaat een logo kerskaart. 

Zo kunt u kiezen voor een branche kerstkaart. Deze kerstkaarten voor bedrijven uit die betreffende branche is al een stuk herkenbaar. Maar door uw bedrijfslogo vallen uw bedrijfskerstkaarten nog meer op.  Aan de binnenzijde maken we graag uw tekst op. Kerstkaarten voor bedrijven bedanken vaak voor de samenwerking en vertrouwen. Ook wordt de wens uitgesproken dat deze samenwerking in het nieuwe jaar ook zal standhouden. Uw zakelijke teksten plaatsen we graag. Deze maken we mooi op en plaatsen sfeervolle elementen erbij, zodat ook de binnenzijde van de kerstkaarten voor bedrijven represenatief zijn.

Populair bij de kerstkaarten voor bedrijven zijn de goede doelen kerstkaarten. Met uw kerstkaart steunt u een goed doel. Een mooi gebaar aan het einde van het jaar.
In andere collecties bent u wat beperkt in de keuze. Aan uw favoriete goede doel, zijn slechts een paar kaarten verbonden.

Kerstkaarten voor bedrijven, aangepast naar uw wensen

Bij de collectie kerstkaarten voor bedrijven van de Kerstkaarten Company heeft u alle vrijheid. Iedere zakelijke kerstkaart kan gecombineerd worden met ieder goed doel. Zo heeft u uw persoonlijke bedrijfskerstkaart én steun aan uw favoriete goede doel.

Om de kerstkaarten voor bedrijven ook verantwoord te laten zijn, worden ze gedrukt FSC papier. Verantwoord gewonnen hout. En ook daar kunt u met uw kerstkaarten voor bedrijven nog een stapje verder in. Wij drukken ook kaarten op 100% gerecycled papier. Vraag naar de mogelijkheden: 0184-612444.

Bewaren

Bekijk onze collectie

In 3 stappen uw passende kerstkaart

1 Keuze maken en kies voor gratis voorbeeld aanvragen
2 U ontvangt een digitale drukproef per e-mail
3 Communicatie per e-mail tot de kaart geheel akkoord is

 

Mogelijkheden

De binnentekst van uw bedrijfskerstkaarten kan worden gedrukt in schitterend full-color, of in zwart-wit. Deze persoonlijke binnentekst zal iedereen die de kaart bekijkt aanspreken. Hier maken we graag een mooie opmaak van. Per mail krijgt u de opmaak van uw bedrijfskerstkaarten ter controle, pas wanneer zowel de binnentekst als de voor en achterzijde naar wens is, worden de logo kerstkaarten gedrukt. Omdat er keuze is uit bijna thema’s zit er altijd wel een geschikte zakelijke kerstkaarten  voor uw bedrijf bij! De prijzen van onze bedrijfskerstkaarten zijn zeer scherp en overzichtelijk.

Prijzen

Alle kaarten uit onze ruime collectie hebben namelijk dezelfde prijs. Voor een eigen uitstraling op de kaart betaald u slechts een fractie meer. Om uw 2018 kerstkaarten zo passend mogelijk te maken voor uw bedrijf, is het voor ons erg prettig als u uw logo of eventueel eigen foto’s naar ons mailt, Zo kunnen wij uw bedrijfskerstkaarten helemaal opmaken naar uw bedrijf.  Heeft u liever een warme kaart? Of heeft u liever een nieuwjaar kaart, of een kaart die een boodschap moet overbrengen? Voor ons is het allemaal mogelijk. U kunt via onze site een ontwerp aanvragen, deze zullen wij gelijk verwerken en op maat voor uw bedrijf maken.

Neem contact op  

 

 

If you search for a great internet of things platform, Kaa is your choice: it has plenty of advantages. Learn more right now!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren