Logo kalenders, een maatwerk kalender met uw eigen logo

Een zakelijke kalender is het gehele jaar in het zicht. Wanneer u een logo kalender cadeau geeft, is uw bedrijf het gehele jaar onder de aandacht.
Zo’n logo kalender is voor u veel waard. Een dagelijkse PR is onbetaalbaar. Echter is de prijs van bijvoorbeeld een vouw bureau kalender slechts € 1,29 bij 250 stuks.

Uw logo kalender wordt na ontvangst gevouwen. Daarna ontstaat een leuk model kalender voor op het bureau. Handig met een overzicht van alle weken, weeknummers etc. De logokalender wordt dagelijks geraadpleegt. In 1 oogopslag ziet u welke datum donderdag over 2 weken is bijvoorbeeld.

Hoe komt u tot een fraaie logo bureaukalender?
U kiest uw favoriete model bedrijfskalender.
U mailt ons uw logo.
U mailt ons uw foto’s, als de zakelijke kalender hiervoor ruimt heeft.

Wij gaan na ontvangst van uw mail aan de slag. De opmaak van uw logo kalender ontvangt u binnen 2 werkdagen in uw mailbox. Dit is gratis- en vrijblijvend. Daarna kunt u deze vergelijken met andere buro kalenders of branche kalenders.

Het ontwerp kunnen we gratis- en vrijblijvend voor u aanpassen. Totdat het ontwerp van uw logo kalender geheel naar wens is.

De logo kalender wordt ongevouwen verstuurd in een grote envelop. Deze valt op tussen de andere kerstpost.

De ene zijde van uw logo kalender is het jaaroverzicht. De andere zijde is wit.
Maar u kunt deze zijde ook gebruiken voor uw kerstwensen. Zo heeft u 2 vliegen in 1 klap.

De kerstkaartzijde van uw logo kalender is ook persoonlijk. U kiest uw favoriete kaart uit de collectie kerstkaarten. Wij  voorzien deze van uw logo en persoonlijke tekst.
U wilt uw relaties bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking het afgelopen jaar. En natuurlijk wilt u deze voortzetten in het nieuwe jaar.
Ook passen we de kleur van de kaart aan aan uw logo. De gehele opmaak van voor en achterzijde is zeer herkenbaar en representatief.

Zo heeft u logo kalender veel impact. Groot, persoonlijk en handig.
En dat voor die prijs.

Bekijk de verschillende modellen kalenders. Laat ons een voorbeeld opmaken en beslis na ontvangst of de vouw bureaukalenders een leuk geschenk voor dit jaar is.

Bekijk onze collectie

In 3 stappen uw passende kalender 

1 Keuze maken en kies voor gratis voorbeeld aanvragen
2 U ontvangt een digitale drukproef per e-mail
3 Communicatie per e-mail tot de kaart geheel akkoord is

 

Mogelijkheden

De binnentekst van uw logo kalender kan worden gedrukt in schitterend full-color, of in zwart-wit. Deze persoonlijke binnentekst zal iedereen die de kaart bekijkt aanspreken. Hier maken we graag een mooie opmaak van. Per mail krijgt u de opmaak van uw kalender ter controle, pas wanneer zowel de binnentekst als de voor en achterzijde naar wens is, worden de logo kalenders gedrukt. Omdat er keuze is uit bijna thema’s zit er altijd wel een geschikte kalenders voor uw bedrijf bij! De prijzen van onze logo kalenders zijn zeer scherp en overzichtelijk.

Prijzen

Alle kaarten uit onze ruime collectie hebben namelijk dezelfde prijs. Voor een eigen uitstraling op de kaart betaald u slechts een fractie meer. Om uw 2018 kerstkaarten zo passend mogelijk te maken voor uw bedrijf, is het voor ons erg prettig als u uw logo of eventueel eigen foto’s naar ons mailt, Zo kunnen wij uw bedrijfskerstkaarten helemaal opmaken naar uw bedrijf.  Heeft u liever een warme kaart? Of heeft u liever een nieuwjaar kaart, of een kaart die een boodschap moet overbrengen? Voor ons is het allemaal mogelijk. U kunt via onze site een ontwerp aanvragen, deze zullen wij gelijk verwerken en op maat voor uw bedrijf maken.

Neem contact op  

 

 

If you search for a great internet of things platform, Kaa is your choice: it has plenty of advantages. Learn more right now!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren