Persoonlijke nieuwjaarskaarten

Kerstkaarten Company is al meer dan 20  jaar gespecialiseerd in uw persoonlijke nieuwjaarskaarten. Deze kaarten zijn op maat te maken met eigen teksten. Wij sturen gratis en vrijblijvend een paar ontwerpen van uw persoonlijke nieuwjaarskaarten op.  Heeft u liever een branche-kaart of liever een milieuvriendelijke kaart? Alles is mogelijk om de kaart naar wens te maken.

Met uw persoonlijke nieuwjaarskaarten laat u een goede en positieve indruk achter bij uw relaties. Het is een mooi gebaar om met kerst en/of oud en nieuw een kaart te sturen naar uw relaties. Uw persoonlijke nieuwjaarskaarten kunnen worden gedrukt op FSC papier, dus ook nog eens goed voor het milieu. nieuwjaarskaarten Company heeft een brede collectie persoonlijke nieuwjaarskaarten van wel meer dan 250 kaarten. Verder kunt u ook kiezen uit branche nieuwjaarskaarten, of goede doelen nieuwjaarskaarten. De unieke collectie persoonlijke nieuwjaarskaarten is van stevige kwaliteit. Heeft u graag een aanprekende binnentekst in uw kaart? Ook dit is mogelijk bij ons!

De binnentekst van uw persoonlijke nieuwjaarskaarten kan worden gedrukt in schitterend full-color, of in zwart-wit. Deze persoonlijke binnentekst zal iedereen die de kaart bekijkt aanspreken. Hier maken we graag een mooie opmaak van. Per mail krijgt u de opmaak van uw persoonlijke nieuwjaarskaarten ter controle, pas wanneer zowel de binnentekst als de voor en achterzijde naar wens is, worden de nieuwjaarskaarten gedrukt. Omdat er keuze is uit bijna thema’s zit er altijd wel een geschikte persoonlijke nieuwjaarskaarten  voor uw bedrijf bij! De prijzen van onze persoonlijke nieuwjaarskaarten zijn zeer scherp en overzichtelijk. Alle kaarten uit onze ruime collectie hebben namelijk dezelfde prijs. Voor een eigen uitstraling op de kaart betaald u slechts een fractie meer. Om uw 2015 nieuwjaarskaarten zo passend mogelijk te maken voor uw bedrijf, is het voor ons erg prettig als u uw logo of eventueel eigen foto’s naar ons mailt, Zo kunnen wij uw persoonlijke nieuwjaarskaarten helemaal opmaken naar uw bedrijf.  Heeft u liever een warme kaart? Of heeft u liever een nieuwjaar kaart, of een kaart die een boodschap moet overbrengen? Voor ons is het allemaal mogelijk. U kunt via onze site een ontwerp aanvragen, deze zullen wij gelijk verwerken en op maat voor uw bedrijf maken.

Bekijk onze collectie

In 3 stappen uw persoonlijke nieuwjaarskaart

1 Kies uw gewenste kaart
2 U ontvangt een digitale drukproef per e-mail
3 U ontvangt een digitale drukproef per e-mail

 

Mogelijkheden

De binnentekst van uw bedrijfsnieuwjaarskaarten kan worden gedrukt in schitterend full-color, of in zwart-wit. Deze persoonlijke binnentekst zal iedereen die de kaart bekijkt aanspreken. Hier maken we graag een mooie opmaak van. Per mail krijgt u de opmaak van uw bedrijfsnieuwjaarskaarten ter controle, pas wanneer zowel de binnentekst als de voor en achterzijde naar wens is, worden de logo nieuwjaarskaarten gedrukt. Omdat er keuze is uit bijna thema’s zit er altijd wel een geschikte persoonlijke nieuwjaarskaarten  voor uw bedrijf bij! De prijzen van onze bedrijfsnieuwjaarskaarten zijn zeer scherp en overzichtelijk.

Prijzen

Alle kaarten uit onze ruime collectie hebben namelijk dezelfde prijs. Voor een eigen uitstraling op de kaart betaald u slechts een fractie meer. Om uw 2018 nieuwjaarskaarten zo passend mogelijk te maken voor uw bedrijf, is het voor ons erg prettig als u uw logo of eventueel eigen foto’s naar ons mailt, Zo kunnen wij uw bedrijfsnieuwjaarskaarten helemaal opmaken naar uw bedrijf.  Heeft u liever een warme kaart? Of heeft u liever een nieuwjaar kaart, of een kaart die een boodschap moet overbrengen? Voor ons is het allemaal mogelijk. U kunt via onze site een ontwerp aanvragen, deze zullen wij gelijk verwerken en op maat voor uw bedrijf maken.

Neem contact op  

 

 

If you search for a great internet of things platform, Kaa is your choice: it has plenty of advantages. Learn more right now!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren