Gratis en vrijbijvend voorbeeld kerstkaarten en nieuwjaarskaarten

Het contact met onze relaties gaat steeds vaker over mail en internet. Persoonlijk contact wordt schaars. En dat contact gaat veelal over bestellingen en andere zakelijke aangelegeheden.  
De kerst is een prachtig 'niet zakelijk' contact moment. Daar staan dankbaarheid en warmte centraal. Intresse in de persoon. 
Graag maken we uw kestkaart persoonlijk. Voor u eenvoudige stappen: 

Werkwijze:

1) Keuze kerstkaart

Onze collectie zakelijke kerstkaarten is groot. U kunt  door de pagina's heen bladeren. Maar wanneer u uw voorkeur heeft in stijl, thema , branche of kleur, kunt u gebruik maken van het filter links van de kerstkaarten. Wanneer u een keuze maakt, verschijnen alleen de kaarten in beeld die daaraan voldoen.
Zo kunt u snel een keuze maken.


2) Voorbeelden aanvragen

Bij uw favoriete kerstkaart gebruikt u de keuzeknop "voorbeeld aanvragen' . U kunt ons ook uw keuze mailen (info@kerstkaarten.com).

Wij mailen u uw kaart retour in een aantal varianten. Voorzien van uw logo of met uw bedrijfskleur gecombineerd. Aan u de keuze welke versie het meest passend is.
Via de mail of telefoon kunnen aanpassingen doorgegeven worden. Ook die verwerken we gratis voor u.

De meest passende kaart sturen wij u als gewenst per post toe als voorbeeld voor de stevige kwaliteit. Het stevige karton is voorzien van een schitterende glanslaag. Zeer chique en representatief.


3) Bestellen

Als de kaart geheel naar wens is, kunt u ons uw akkoord mailen en uw bestelling doorgeven. Binnen 3 a 4 werkdagen ontvangt u uw kerstkaarten inclusief  blanco wenskaart envelop.


We houden persoonlijk contact vanaf uw keuze tot en met uw bestelling.  Aan uw kerstkaart besteden we veel aandacht, zodat deze perfect aansluit op uw wensen. En deze service is gratis en vrijblijvend!

 

Voorzijde

Veel ontvangers van uw kerstkaart zetten deze neer of hangen de kaart op. Dan is alleen de voorzijde van de kerstkaart zichtbaar. Wanneer u de voorzijde herkenbaar en persoonlijk maakt, is uw bedrijf nog een tijd in beeld.

 Hoe wordt uw kaart persoonlijk en herkenbaar?

     1)    Uw logo in het ontwerp integreren 

     2)    Uw bedrijfskleuren in het ontwerp integreren

     3)    De tekst aan uw doelgroep aanpassen (bepaalde talen, woordkeuze etc).

     4)    Uw eigen foto in het ontwerp integreren. Klik hier voor een selectie kaarten die daar uitermate geschikt voor zijn.

 

 

Binnenzijde

De binnenzijde van uw kerstkaart voorzien wij graag van uw persoonlijke wens voor de feestdagen en het nieuwe jaar. Een aantal voorbeeld teksten treft u op deze link aan.

Onder uw wens kunt u een afzender vermelden. Dit kan door middel van uw logo of  uw bedrijfsnaam in tekst.

 Wanneer wij uw wensen omtrent de tekst hebben ontvangen, maken we deze op en mailen u een voorbeeld. Hierop kunt u nog enkele malen kostenloos wijzigingen aanbrengen.

 De linker binnenzijde wordt veelal niet gebruikt voor tekst. Dit laat een prachtige ruimte voor een sfeer beeld. Deze wordt bij uw tekst kostenloos geplaatst en gedrukt. Een voorbeeld maken wij graag voor u op.

 

Achterzijde

De achterzijde kan benut worden om uw logo en eventueel bedrijfsgegevens subtiel te vermelden.

Daarnaast is iedere kerst- en nieuwjaarkaart uit de collectie te combineren met steun aan een goed doel. U heeft vrije keuze welk goed doel. Hier treft u uitleg hierover aan. Uw steun wordt aan de achterzijde van de kaart vermeld.

 

 

Zo wordt uw kerstkaart een zeer verzorgde, persoonlijke communicatie naar uw relatie.