Unieke nieuwjaarskaarten

Kerstkaarten Company is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in uw unieke nieuwjaarskaarten. Deze kaarten zijn op maat te maken met eigen bedrijfslogo, eigen teksten. Wij sturen gratis en vrijblijvend een paar ontwerpen van uw unieke nieuwjaarskaarten op.  Heeft u liever een branche-kaart of liever een milieuvriendelijke kaart? Alles is mogelijk om de kaart naar wens te maken.

Met uw unieke nieuwjaarskaart laat u een goede en positieve indruk achter bij uw relaties. Het is een mooi gebaar om met kerst en/of oud en nieuw een kaart te sturen naar uw relaties. Uw unieke nieuwjaarskaarten kunnen worden gedrukt op FSC papier, dus ook nog eens goed voor het milieu. Kerstkaarten Company heeft een brede collectie unieke nieuwjaarskaarten van wel meer dan 900 kaarten. Verder kunt u ook kiezen uit branche nieuwjaarskaart, of goede doelen kaart. De unieke collectie unieke nieuwjaarskaarten is van stevige kwaliteit. Heeft u graag een aanprekende binnentekst in uw kaart? Ook dit is mogelijk bij ons!

De binnentekst van uw unieke nieuwjaarskaarten kan worden gedrukt in schitterend full-color, of in zwart-wit. Deze persoonlijke binnentekst zal iedereen die de kaart bekijkt aanspreken. Hier maken we graag een mooie opmaak van. Per mail krijgt u de opmaak van uw unieke nieuwjaarskaarten ter controle, pas wanneer zowel de binnentekst als de voor en achterzijde naar wens is, wordt de unieke nieuwjaarskaart gedrukt. Omdat er keuze is uit bijna alle thema’s zit er altijd wel een geschikte unieke nieuwjaarskaart voor uw bedrijf bij! De prijzen van onze unieke nieuwjaarskaarten zijn zeer scherp en overzichtelijk. Alle kaarten uit onze ruime collectie hebben namelijk dezelfde prijs. Voor een eigen uitstraling op de kaart betaald u slechts een fractie meer. Om uw 2018 nieuwjaarskaart zo passend mogelijk te maken voor uw bedrijf, is het voor ons erg prettig als u uw logo of eventueel eigen foto’s naar ons mailt, Zo kunnen wij uw unieke nieuwjaarskaarten helemaal opmaken naar uw bedrijf.  Heeft u liever een warme kaart? Of heeft u liever een kersetkaart, of een kaart die een boodschap moet overbrengen? Voor ons is het allemaal mogelijk. U kunt via onze site een ontwerp aanvragen, deze zullen wij gelijk verwerken en op maat voor uw bedrijf maken.

Ook nieuwjaarskaarten hebben wij natuurlijk in alle kleuren en thema's en voor alle branches! Bekijk onze collectie!

In 3 stappen uw passende kerstkaart

1 Keuze maken en kies voor gratis voorbeeld aanvragen
2 U ontvangt een digitale drukproef per e-mail
3 Communicatie per e-mail tot de kaart geheel akkoord is

 

Mogelijkheden

De binnentekst van uw kaart of kalender;kan worden gedrukt in schitterend full-color, of in zwart-wit. Deze persoonlijke binnentekst zal iedereen die de kaart bekijkt aanspreken. Hier maken we graag een mooie opmaak van. Per mail krijgt u de opmaak van uw kaart of kalender ter controle, pas wanneer zowel de binnentekst als de voor en achterzijde naar wens is, worden de kaarten gedrukt. Omdat er keuze is uit bijna thema’s zit er altijd wel een geschikte zakelijke kaart of kalender voor uw bedrijf bij! De prijzen van onze  kaarten zijn zeer scherp en overzichtelijk.

Prijzen

Alle kaarten uit onze ruime collectie hebben namelijk dezelfde prijs. Voor een eigen uitstraling op de kaart betaald u slechts een fractie meer. Om uw 2018 kerstkaarten zo passend mogelijk te maken voor uw bedrijf, is het voor ons erg prettig als u uw logo of eventueel eigen foto’s naar ons mailt, Zo kunnen wij uw kaarten helemaal opmaken naar uw bedrijf.  Heeft u liever een warme kaart? Of heeft u liever een nieuwjaar kaart, of een kaart die een boodschap moet overbrengen? Voor ons is het allemaal mogelijk. U kunt via onze site een ontwerp aanvragen, deze zullen wij gelijk verwerken en op maat voor uw bedrijf maken.

Neem contact op  

 

 

If you search for a great internet of things platform, Kaa is your choice: it has plenty of advantages. Learn more right now!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren